Aragon hotelreis

“Hola bienvenidos” welkom in Aragon, Noord-Spanje

Een 4x4 trektocht door het ongerepte Noord Spanje. We starten in de buurt van Tremp en reizen richting het westen naar Pamplona. Een zeer afwisselende reis met veel onverharde tracks. Deze regio is nog een echte wildernis met weinig inwoners, laat staan toeristen.
 
De reis
Naast de mooie routes en ruige natuur bezoeken we ook mooie bezienswaardigheden op de route. Zo komen we door verlaten dorpjes, vervallen hermitages en het schitterend gelegen Muro deRoda. De route gaat langs de meeste geweldige rotsformaties zoals die bij Riglos de Mallos en we bezoeken het beroemde kasteel van Loarre. Een van de hoogte punten zullen de offroad tracks door het natuurgebied Bardenas Reales zijn. De reis eindigt bij een gorge waar je de wilde gieren kunt zien.

Tijdens de reis overnachten elke avond in een ander hotel. Ontbijt en diner hebben we in de hotels. Lunch maakt de reisleider in het veld.

De auto
Elke 4x4 auto kan mee. Zorg wel voor all-terrain banden. Lage gearing is wel prettig. De hele route is schadevrij te rijden, maar de auto zal zeker vuil worden. Neem een snoeischaar mee als je krassen wilt voorkomen. Onze ervaren instructeurs zijn er om je te helpen tijdens de reis. Heb je vragen over je auto of ander materiaal, neem dan contact met ons op.

Highlights
Kasteel van Loarre
Nationaal park Bardenas Reales
Rotsformatie Riglos de Mallos
Fort Muro de Roda
Canyon de Lumbier met kolonie vale gieren

Reisdata
Klik hieronder op lees meer

Zondag aankomst en ontvangst. 
Maandag t/m vrijdag routes rijden. 
Zaterdagochtend eindigt het programma.

Lees meer